Hoitava päiväretriitti Nuuksiossa perjantaina 5.8. !

Tervetuloa hiljentymään joogan, äänimaljojen ja saunan parissa Nuuksion kansallispuiston rauhaan.

Päiväretriittimme ohjelma alkaa klo 10 energisöivällä ja voimistavalla joogalla, jonka jälkeen nautimme lounaan. Lounaan jälkeen voit rentoutua tuvalla, nautiskella olostasi ulkona tai ottaa metsäkävelyn lähes koskemattomassa luonnossa. Jatkamme iltapäiväteen ja restoratiivisen joogan parissa, jota täydentää upeat, parantavat äänimaljat. Päätämme päivän saunaan ja uimiseen.

Päivän ohjelma:

Saapuminen 9-10

Jooga klo 10-12

Lounas 12.30

Vapaa-aikaa luonnossa

Iltapäivätee klo 14.00

Restoratiivinen jooga ja äänimaljat 14.30-16.30  (maljat: Maija Kopola)

Sauna 17-19

Kotiin

Early bird -hinta 150€ voimassa 15.6. saakka (jonka jälkeen hinta 170€). Jos tulet kaverin kanssa, saatte päivä yhteishintaan 280€ (maksetaan ennakkoon täällä). Hinta sisältää ohjelman (joogat + sauna), lounaan, iltapäiväteen ja pientä välipalaa. Hotelli Nuuksioon ei tuoda omia eväitä. Saunajuomat voi tilata heiltä etukäteen (omakustanteisesti).

Erityisen hoivaavan tästä päivästä tekee äänimaljat, jotka värähtelevät iltapäivän joogan ja rentoutuksen ajan.

Äänimaljarentoutus on terveyttä edistävää hoitoa. Se vahvistaa kehon omaa värähtelyä ja vastustuskykyä palauttamalla kehoa hermostollisesti, aineenvaihdunnan tasolla sekä energeettisesti.

Äänimaljarentoutus on kuin sisäinen porekylpy! Äänen värähtely etenee kehon nesteessä, ja saa biljoonat solut myötävärähtelemään.

Äänirentoutuksen vetäjä Maija Kopola kuvailee olleensa ”yksi Suomen salaisesti takakireimmistä ihmisistä”. Maija on uupumuksesta uuteen eloon herännyt suorittamisen kokemusasiantuntija, joka tietää rentoutumisen ja palautumisen merkityksen ihmiselle. Maija on taustaltaan johtamisen ja viestinnän asiantuntija, kehollisten palautumismenetelmien ohjaaja, ääni- ja energiarentouttaja sekä mielen valmentaja. Lisää Maijasta: www.rentomuija.fi

Ilmoittaudu mukaan